Om oss

Kroppexperten är en sida med målet att ge enkel och opartisk information om kosttillskott, hälsokost och accessoarer relaterade till kroppen. Vi kommer främst fokusera på så kallad hälsokost, vilket bland annat innefattar superfoods. Men vi kommer även skriva om mer renodlade kosttillskott samt “vanlig mat”. Detta gör vi genom en rad olika faktorer, vilket inkluderar information och fakta om tillskotten samt sammanställningar av forskningsrapporter. Detta gör att du ska kunna känna dig trygg med dina val du får presenterade för dig här på Kroppexperten.

Kroppexperten föddes sommaren 2021. Vårt mål är att täcka in allt som finns på marknaden vilket kommer ta sin tid då vi är noggranna med allt innehåll i våra artiklar. Bloggen var från början ett enmansprojekt, men nya skribenter och experter på olika områden kommer så småningom hjälpa till att göra bloggen ännu bättre.

Vi vill också sträva efter att göra egna tester och recensioner av de olika produkterna i så hög utsträckning det går. Vi vill helt enkelt vara en enkel guide för dig som optimera din psykiska såväl som fysiska status men inte vet riktigt var du ska börja.

Välkommen till Kroppexperten!

Filip, Webbplatsredaktör

traningsbloggar.info DMCA.com Protection Status Reggad på Commo.se